Interzis sa ni se interzica !


Beautiful search / Interzis fumatul...interzis sexul in aer liber...interzis accesul bicicletelor....interzis minorilor...interzis tinuta indecenta....bla bla bla....peste tot ne confruntam cu tot felul de interdictii care daca nu ar exista ne-ar face viata mult mai agreabila. Cautam in acest blog sa oferim in atentia publicului o serie de interdictii care de care mai bizare,promulgate atit in tara noastra cit si in alte colturi din lume dar in acelasi timp asteptam reactiile ,sugestiile si comentariile dvs ! Vrem sa promovam o noua atitudine... si poate o noua lege : INTERZIS SA NI SE INTERZICA
 Cel mai bun broker din Romania:  In cautarea celui mai bun broker eu analizez eToro, o firma de tranzactii online unde opereaza un numar mare de brokeri romani, profesionali sau amatori si din toti acestia eu o sa scot in evidente doi : 1 - Kandra ( nume real necunoscut)  este un broker cu un nivel de risk moderat dar care are in spate o lunga perioada de tranzactii si un procent de reusita de 100%, adica 100% din operatiile efectuate de el au rezultat profitabile ( vezi istoria tranzactiilor AICI ) dar singura problema este ca acest broker are o rata de tranzactionare foarte mica, aprox 20-60 tranzactii lunare si acest lucru cam lasa in asteptare potentialii copiatori.

Un alt broker care vine puternic din urma este emin3ntMadalin ( nume real Madalin Adrian Iacob ), un roman stabilit in Madrid si care tranzactioneaza cu un nivel de risk scazut, moderat si ridicat si cu un procent de reusita de 99%  ( vezi istoria tranzactiilor AICI ), acest broker este mai pe gustul meu deoarece rata tranzactiilor sale este foarte activa ,aprox 80-240 tranzactii lunare ceea ce inseamna ca nu trebuie sa astepte foarte mult cineva ca sa isi mareasca capitalul prin copierea acestuia.

Si tot vorbind de copiere, eToro este singura plataforma de tranzactii care permite celor necunoscatori sa copieze alti brokeri experimentati, este asa de simplu incat tot ce trebuie sa facem esta sa copiem pe cineva si banii nostri vor munci singuri pentru noi, totul este un sistem automat asa ca tot ce ramane de facut este sa asteptam ca banii nostrii sa creasca.
Va las aici un video facut de acest broker care explica cum sa operezi in etoro


6 comentarios:

  Anónimo

2 de octubre de 2010, 13:42

Prostitutia ....sa se liberalizeze si controleze

  Tudorica fara frica din Adjud

2 de octubre de 2010, 13:54

In unele licee din tara noastra este interzis ca fetele sa poarte fusta scurta...jos cenzura,vrem sa vedem picioare frumoase si sexy

  Rami

24 de mayo de 2011, 2:23

Cu siguranta ca ceea ce ne este interzis, ni se va parea mult mai frumos, mai incitant. Iar noi nu facem altceva decat sa incercam sa depasim aceasta limita, de cele mai multe ori fara sa ne gandim la riscul si consecintele ce ne-ar putea astepta dincolo de granita.
Interzi fumatul minorilor! Logic! Nu ai vrea sa-ti vezi pustiul de 12 ani ca iti moare in brate din cauza cancerului vezical, spre exemplu.
Interzis sexul in aer liber! Logic! Nu traim in jungla, suntem oameni rationali si sincer este dizgratios si imoral sa fii martor a unui astfel de act indecent.
Limitele au rolul lor, iar interdictia unor lucruri are ca scop coabitarea armonioasa a oamenilor in societate.
Acestea sunt interdictii firesti si normale.
Singurele limite cu care ne luptam cu adevarat, sunt cele din mintea noastra!
Numai bine! ;)

  Emin3nt

14 de junio de 2011, 3:55

nimeni nu se refera la sexul in aer liber in centrul orasului...dar poate ca vreo pereche vrea sa o faca...si se duc pe camp....important e sa nu stea cu frica ca vine "militia" si le da amenda.....cit despre fumatul minorilor nimeni nu s-a referit la ei......atat fumatorii cit si nefumatorii nau drepturi egale...sa se faca spatii separate pt fiecare

  4ng3lcry

9 de julio de 2011, 8:29

Cum sa faci sex pe camp? Pentru aceasta intimitate exista spatii inchise destinate acestui lucru. Nu campul, ca nu suntem salbatici, suntem oameni civilizati.
Si apoi, daca avem o astfel de scapare, o fantezie de acest gen, si anume de a face sex sub clar de luna, cum am mai avea parte de acea adrenalina, si anume ca am putea fi prinsi de cineva? :P Este atat de incitant sa faci anumite lucruri interzise.. si ne atrage infinit mai mult decat ceea ce ne este permis. ;)

Cat despre fumat, sunt de acord sa se fumeze in spatii amenajate exclusiv pentru fumatori, protejandu-i pe ceilalti atat de tentatie, cat si de nocivitatea acestui viciu.

  4ng3lcry

9 de julio de 2011, 8:47

Insa.. imi doresc sa fie permisa oficializarea casatoriilor gay si sa nu mai apara toate aceste diferente la nivel social, etichetare , discriminare si comportament violent cu privire la ..acest mod de relationare intre oameni.


have a nice day! ;)

Publicar un comentario

Ce vrei sa nu se interzica?